Folk. Grafika z duzym logo Folk na górze, [p obu bokach pacshoty worów, puszek i szalek produktów Folk.

15 listopada 2021 roku miała miejsce długo wyczekiwana premiera naszej nowej marki Folk.

Intensywne i głęboko przemyślane prace zaowocowały powstaniem linii o niezwykle oryginalnym charakterze, w szerokim tego pojęcia znaczeniu. Za całym założeniem stoi historia, w której opowiadamy o szacunku do tradycji, o dobrych relacjach, miłości i uważności. Czerpiemy z pamięci o dzieciństwie, ze wspomnień najlepszych chwil i z najcenniejszych darów polskich regionów.

Folk wyróżnia wielość ekskluzywnych smaków, których nazwy przypominają opisy dań, prosto z jadłospisu folkowej kuchni. Niebanalna estetyka opakowań przywołująca na myśl dawne – piękne puzderka pełne znakomitych fruktów, stojących na drewnianych półkach starej kolonialki. A przede wszystkim skład, który swą wykwintnością zadowoli najbardziej wymagające podniebienia.

W Folkowej kuchni jest jak u babci, pysznie i zdrowo. Nasze psy i koty traktujemy jak członków rodziny. Gotujemy dla nich tak, jak dla siebie, dbając o ich dobre i jak najdłuższe z nami wspólne życie. Dlatego Folk, to najwyższej jakości jedzenie bez zbóż i kurczaka. Wysoka zawartość delikatnego, wysublimowanego mięsa, dodatek polskich warzyw, owoców, ziół oraz kwasów Omega-3 i Omega-6, to gwarancja doskonałej przyswajalności.

Folk to zdecydowanie coś więcej niż karma dla psów i kotów. To sposób na życie. To nasza opowieść o dobrym smaku.